Камера на Живо от Центъра на Разлог

Абитуриентски: Най-сладката рокля! Жена я направи с 10 000 опаковки от бонбони

Най-сладката рокля бе създадена с много любов от американка, благодарение на страстта ѝ към ягодовите бонбони и романтичните жестове на нейния съпруг.

Жена от град Елизабет Таун, Пенсилвания си направи рокля от опаковките на над 10 000 ягодови бонбони подарявани ѝ от нейния съпруг още от времето, когато били в гимназията.

Творението си жената е нарекла „upcycled“.

Всъщност историята на тяхната любов започва именно с пакетче бонбони „Старбърст“, любимото лакомство на Емили Сайлхамър.

След като получила първото си пакетче бонбони от своя любим Малачи, той започнал редовно да ѝ подарява любимите ѝ бонбони.

Когато Емили споделила с него, че иска да направи рокля от опаковките, които пазела, съпругът и започнал редовно да ѝ носи не само бонбони, но и опаковки на вече изядени такива.

Жената, която е художник и творец, е запалена по творческото рециклиране или иначе казано — тя вдъхва нов живот на вече използвани и ненужни предмети, като ги превръща в нови, красиви творби на изкуството или предмети от бита, както и дрехи и бижута.

Емили разделяла старателно опаковките по цветове, гладела ги с ютия и прилежно ги сгъвала, преди да ги зашие една за друга, за да изработи роклята си.

Към дрехата разбира се, младата художничка е изработила и обувки и аксесоари.

Снимка на специалната рокля тя качи миналата седмица на страницата си във Facebook.

Източник fakti.bg