Камера на Живо от Центъра на Разлог

Алкохолът удави секса на Евро 2016

euro2016alkoИма една приказка: „Сексът пречи на пиенето“. Та така става и на европейското по футбол.
Всички пият, никой не може да го вдигне, проститутките стоят без работа, гледат мачове

Един от победителите на Евро 2016 вече е ясен. Това е алкохолът, който категорично печели съревнованието срещу сексуалната индустрия във Франция. „Всички се наливат с пиене и накрая на никого не му е до секс“, оплакват се съдържателките на публични домове. Шефката на синдиката за сексуална работа Мадам Жилда официално съобщи, че всички очаквания за по-натоварен период около европейското са пропаднали.

„Момичетата стоят без работа и гледат мачове. Няма клиенти и това си е!“, оплаква се най-главната сводница на републиката. Според Мадам Жилда, медиите от години насам лъжат хората, че покрай големите спортни състезания се завърта огромен контингент проститутки. Например на световното по футбол в Германия през 2006 г. уж се наложило да пристигнат 40 000 жрици на платената любов, за да подкрепят местния контингент. На олимпиадата в Атина две години по-рано пък се говори за 20 000.
„От известно време се разпространява заблудата, че на световно или европейско първенство пристигат запалянковци с много високо ниво на тестостерона. Това е абсолютна лъжа! Бих се радвала да бъде така, но в повечето случаи става въпрос за закоравели пияници“, казва госпожата. Думите й се потвърждават и от полицията, по чиито данни проститутките са си все същият брой.

„Медиите нарочно асоциират секса със спорта. Това е техен трик, с него търсят евтини сензации. Създават впечатление, че първата работа за хилядите запалянковци е да потърсят платена любов. Това просто не е вярно!“, допълва французойката.

Според нея най-зле на сексуалната индустрия влияят късните мачове. „Тогава буквално оставаме без никаква клиентела. Всички са на стадиона или пред телевизорите. Без значение от това дали отборът им е победил, или загубил, след това започват да пият до припадък. После се прибират да спят. От богатия си личен опит мога да ви кажа, че пияният мъж може да прояви агресия, но не и да потърси сексуални услуги“, жалва се Мадам Жилда. Най-разочаровани останали съдържателите на публични домове в Марсилия. Там за мача Англия – Русия пристигнали повече от 50 000 чужденци. Всички се наливали с бира, но малцина решили да опитат да пернат нещо чуждо.

Думите й се потвърждават от госпожа Естер Бенбаса, депутат и вицепрезидент на специалната комисия за борба с проституцията. „Разговаряла съм с много момичета. Всички те ме уверяват, че големите състезания, каквото е Евро 2016, по никакъв начин не водят до увеличаване на клиентелата им“, уверява и тя. За сметка на това питейните заведения едва смогват да задоволят клиентите си.

Източник Vsekiden.com