Камера на Живо от Центъра на Разлог

Бандит преби и обра кметица

Мъж от Врачанско е нанесъл тежък побой и щети по колата на кметицата на Буковец, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 16.20 ч. в Районното управление на Бяла Слатина е подаден сигнал от кметицата на врачанското село Буковец – Петя Начова Ангелова . Тя съобщила, че при връчване на АКТ за нарушаване на нощната тишина, 33-годишен мъж я нападнал агресивно.

Другоселецът с инициали Н.Й. е нанесъл побой на уважаваната дама и е потрошил френския й автомобил с марка „Пежо“. Напрежението ескалирало, когато Н.Й. откършил дръжката от предната врата на колата и влязъл в нея. Не успял да я запали и потегли и затова отмъкнал от купето дамската чанта на кметицата заедно с пари и лични документи. На излизане от автомобила мъжът от Йоаким Груево наритал здраво задната врата на „Пежо“-то и избягал.
Г-жа Петя Ангелова е в стабилно състояние и няма опасност за здравето й. Тя е била прегледана и освидетелствена от съдебен лекар при Многопрофилната болница „Христо Ботев“ във Враца. Щетите по автомобила са огледани и е дадена експертна оценка. Взетите при обира вещи са върнати на пострадалата. По случая е образувано Досъдебно производство по описа на РУ-Бяла Слатина.

Източник fakti.bg