Камера на Живо от Центъра на Разлог

Банско грейва празнично на 2-ри декември, сезона се открива на 17-ти декември

elhaНа 2-ри декември ще бъде даден старта на коледните тържества в планинската община. Наред с това всички емблематични сгради в града, централни улици и входове на курорта, са украсени за по-добро празнично настроение.

Ски – зона Банско отваря врати на 8-ми декември, когато лифтовете и съоръженията започват да работят. Богата програма и много изненади са подготвени за официалното откриване на сезона на 17-ти декември, както в центъра на града, така и на Бъндеришка поляна.

През целия месец декември, Банско ще бъде център на безброй коледни прояви и тържества. Класът по пиано и театрален състав при НЧ „Никола Вапцаров“ – гр. Банско ще изнесе своя коледен концерт на 16-ти декември. Седмица след това, на 22-ри декември самодейните състави към читалището ще подарят на публиката празничен концерт под надслов „Бяла Коледа“. Жителите и гостите на града, избрали да посрещнат Нова година в Банско, ще могат да се включат в празничния концерт на централния площад в новогодишната вечер, на който специален гост ще бъде младата фолклорна изпълнителка Радостина Паньова.

E79 News