Камера на Живо от Центъра на Разлог

БГ данъчна инспекторка е втора подгласничка на най-красивата омъжена жена на Стария континент

Мисис България Ива Гургуриева стана втора подгласничка на престижния конкурс за омъжени дами Мисис Европа 2017.  Нашата участничка е от Стара Загора, майка на двама синове – на 16 и 18 години.

Ива е служител на НАП, работи като данъчен инспектор.

Престижната надпревара премина при перфектна организация  в Новосибирск – родният град на коронясаната  за 2016 Eлина Бутенко. Красивото състезание за титлата Мисис Европа бе под егидата на руското Министерство на културата. Всички държавни институции се бяха включили за подсигуряването на максимално добро представяне на града и страната.

Благотворителната кауза, около която се обединиха претендентките тази година бе борбата с домашното насилие, а доклада на тази тема, който всяка една от участничките бе подготвила, носеше основните точки за класирането. Журито пишеше оценки след всеки ден от конкурса, не само във връзка с конкретното представяне, ами и с цялостното впечатление от поведението на кандидатките.

О те наистина се радваха на лукс и изключително богата програма. Специално за тях бе отворен и най-големият театър в Европа с 2800 места в основния салон. Впечатляващото е, че цял сектор от залата е отделен за хора в неравностойно положение. Инвалиди, пенсионери, студенти и деца от домове могат да гледат постановките срещу билети на символичната цена от 10 рубли. 

Ето и финалното класиране:

Davinia Balietto – Gibraltar -MRS.Europe 2017
Ekaterina Levina – Russia – 1-ва подгласничка
Iva Gurgurieva – Bulgaria – 2-ра подгласничка
Veronika Kelle – Hungary – 3-та
Lauranne Mertens – Belgium – 4-та
Maria Garsia – Spain – Mrs. European Union

Вчера носителката на короната бе посрещната в Гибралтар като национална героиня, а премиерът на страната бе дошъл да я посрещне с плакат срещу домашното насилие.

Източник Epicenter.bg