Камера на Живо от Центъра на Разлог

Без ревизия на „Евровизия“ – Украйна остава № 1

eurovisionНяма да има ревизия на резултата от „Евровизия“, официално заявиха от Европейския съюз за радио и телевизия. „Украйна е и ще остане победител на „Евровизия”. Това гласи официалната позиция на организаторите на песенния конкурс, които решиха да не се съобразят с петицията, подписана от над 300 000 души, които искаха преразглеждане на крайното класиране.

„Джамала спечели благодарение на изключителното си изпълнение на емоционална песен, разказваща лична история”, коментират от Европейския съюз за радио и телевизия, като уточняват, че винаги ще има хора, които не са съгласни.
Междувременно феновете, които са против първото място на Украйна се увеличават, а пък Джамала беше посрещната в страната си с гаф. Първата пресконференция на изпълнителката, след завръщането й в Киев, стартира под „акомпанимента“ на песента на руския конкурент на певицата Сергей Лазарев. „Много странно, че започваме пресконференцията с песента на Лазарев“, отбеляза пиарът на победителката в конкурса Денис Козловский. Самата Джамала запази мълчание и се постара да подмине гафа с усмивка.

Източник Дартс Нюз