Камера на Живо от Центъра на Разлог

Бензинджията-пожарникар стана най-известният българин в Англия

Видеото със случката на столичната бензиностанция бе публикувано в Дейли Мейл. За няколко дни това се превърна в най-популярното видео на страницата на таблоида. То вече е гледано 5,5 милиона пъти, като лайковете са над 115 000, а споделянията на клипа са над 70 000.

Десетки сайтове от всички краища на света вече  публикуваха видеото със случката и разказаха историята на Христо Димитров.

Христо, както е името на бензинджията, стана популярен буквално за ден, след като видео от случката се разпространи в интернет. На него се вижда как пътник от автомобил с пернишки регистрационен номер слиза на бензиностанцията, на която Христо работи, държейки цигара в ръка. Реакцията на служителя? Да отиде и да загаси фаса на наглия младеж с един от пожарогасителите.
Статиите предизвикаха вълна от споделяния и коментари. Повечето от читателите определят бензинджията като герой, а някои дори настояват той да получи медал. Потребител на социалните мрежи, от чието име е видно, че е чужденец пък заявява, че гледка с пушач в бензиностанция може да се види само в България.

Не липсват и коментари, които определят действията на бензинджията като крайни. Един от читателите смята, че „ако това се случи в Америка, този човек щеше да бъде уволнен“.

Източник TrafficNews.bg