Камера на Живо от Центъра на Разлог

Бивш служител на ЦРУ: Земята е затвор!

Джон Лиър, бивш служител на ЦРУ на САЩ, дълго време е работил като пилот във ВВС на страната. Той твърди, че Земята е планета затвор, а Вселената е организирана не така, както ни учат от самото ни детство, пише Езорейтер.

Освен това, че той е имал достъп до секретна информация на ЦРУ, Лиър дълго години, откакто е в оставка, самостоятелно се занимава с разследвания на това, какво точно представлява нашата планета и от какво е обкръжена, защо на нея постоянно се случват някакви аномални явления, които не се вписват в понятието за „материален свят“.

Ето какво той казва за всичко това: Във вселената има безброй планети, населени с хуманоиди с различна степен на развитие. Например Земята не е изгубена в безкрайното пространство „синя топка“, а планета затвор, на която изпращат за превъзпитание от други светове, които в космоса са милиарди. Изпращането става чрез раждането на Земята, а не по някакъв друг начин. Затова, умирайки, ние имаме възможност да се върнем в един по-хуманен и добър свят, или да отидем за втори или трети срок на присъдата със съответните корекции. Да кажем, че вие първо сте били успешен бизнесмен, а след корекцията вие ще сте бедняк без крака.

Луната, както твърди Лиър, е изкуствено тяло, създадено преди около 40 милиарда години и докарано до Земята преди 15 000 години. Именно това е предизвикало ледниковия период на нашата планета. Налице е също версия, че Луната е създадена в недрата на Юпитер, но по някаква причина „небесното тяло“ е заседнало до Земята. На Луната живеят хуманоиди, които уфолозите наричат сивите или рептилите. Те са около 250 милиона. Какво те там произвеждат и каква функция изпълняват в живота на нашата планета, не е известно. Техните градове и заводи са разположени във вътрешността на Луната.
При това повърхността на Луната с кратерите – това е само холограма, затова никой не е и летял до нея, защото световното правителство, контролирано от всички страни, отдавна е посещавало Луната, Марс и други планети с апарати, създадени на базата на технологиите на Никола Тесла, в които правителството на САЩ от 1946-та година влага огромни пари. Затова полетът на американците до Луната е чиста мистификация, необходима за отвличане на вниманието на международната общност. Най-вероятно, на тази цел служат и всичките останали земни космически проекти.

Говорейки пред заинтересованата аудитория, Лиър неизменно подчертава:

Нямам никакви материални доказателства за това, което казвам. И това въобще не е случайно, иначе отдавна вече нямаше да съм сред живите. Затова всеки сам трябва да реши за себе си, дали да вярва на това или не. Но мисля, че всеки човек на зряла възраст и без доказателствата разбира основното: нашата Земя е затвор. Ние тук просто излежаваме присъдата, която сме си заслужили. Затова понякога божията промисъл ни се струва толкова жестока. Всъщност във вселената всичко е хармонично, затова не трябва да се завижда на богаташите негодници, защото тях ги чака нов срок в този затвор, при това вие сами разбирате какъв.

Източник fakti.bg