Камера на Живо от Центъра на Разлог

Билет „Златните пирамиди за милиони“ позлати с 1 000 000 лева щастливец от Варна

Изумителните 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“ паднаха в град Варна. Големият късметлия е 44-годишният Веселин Младенов – четвъртият милионер от Национална лотария от началото на тази година.

Варненецът работи като автобусен шофьор. Купил си е печелившия билет от пункт на Национална лотария в Lafka във Варна без да подозира, че ще попадне на първата ТОП печалба от 1 000 000 лева. Веселин разказа, че не е имал търпение да изтрие билета и директно е проверил дали печели с мобилното приложение на Национална лотария.

„Сканирах баркода на билета и видях единица с шест нули“, разказа щастливецът на водещия Захари Бахаров, който веднага отиде във Варна и се срещна с новия милионер.

„Много се радвам. Ще инвестирам печалбата в недвижими имоти, в образованието на дъщеря ми и други неща. Всичко ще се сбъдне много по-лесно и вече няма да имаме никакви финансови проблеми“, каза Веселин.
Служителката от късметлийския пункт Маргарита Христова сподели, че не е очаквала, че ще продаде билет с печалба от 1 000 000 лева. „Радвам се за щастливото излъчване на спечелилия“, каза Маргарита.

Честито на печелившия! А в билет „Златните пирамиди за милиони“ има още четири грандиозни печалби по 1 000 000 лева, които очакват своите притежатели.