Камера на Живо от Центъра на Разлог

Благотворителен базар и концерт, на СУ ”Бр. Каназиреви”, стоплиха сърцата на родители, учители, ученици и гости

Вчера СУ ”Братя Петър и Иван Каназиреви” организира празничен концерт „Коледни вълшебства”. Събитието е съчетано с благотворителен базар, а средствата ще бъдат дарени на нуждаещи се ученици.

Сумата, събрана от продажбата на билети, ще бъде дарена, заедно със спечеленото от благотворителния базар, който ще съпътства събитието. Всички ученици от 1-ви до 12-ти клас се включиха в изработването на картички, сувенири и сурвачки за базара. В инициативата участват и родители, които се заеха с приготвянето на домашни сладкиши и курабийки в полза на каузата.

Великолепният благотворителен концерт стопли сърцата на стотиците гости — родители, ученици, граждани на Разлог. Те открехнаха душите си и с радост и огромно желание закупиха прекрасно изработените сувенири, картички, лакомства от благотворителния базар.Голямо браво за участниците в концерта, те дадоха всичко от себе си, за да стане всичко толкова блестящо! Искрени поздравления за всички, които седмици наред живяха с идеята благотворителният базар да бъде така мащабен, разнообразен, стойностен и изискан! Поздравления за всеотдайността на членовете на Ученическия парламент и ръководителя му г-жа Соня Крънчева! Благодарности за всички, които дариха частица от себе си и вложиха толкова чувства и фантазия. Браво, браво, деца! Наистина сътворихте чудеса! И най—вече искрени благодарности на нашите родители, които са възпитали всички тези ценности и добродетели у децата си!, сподели заместник директорът на училището г-жа Любка Кацарска.