Камера на Живо от Центъра на Разлог

Боби Крачанов с второ място и награда „Най-дълъг удар“ на третия голф турнир Steli, Sarai & Sena Golf Cup

Третият голф турнир Steli, Sarai & Sena Golf Cup, който традиционно се провежда в Голф клуб “Пирин” на 20 август 2016 г., събра над 30 участници, които бяха разделени в две дивизии. Състезанието се организира от дългогодишните партньори на клуба, с наложен авторитет в бранша. Участниците премериха сили във формат стейбълфорд, разделени в две дивизии на 18 дупки, съпътствани с много емоции и слънчево време.

SenaGolfCup

С най-добър резултат в дивизия А с  39 нетни стейбълфорд точки стана един от най-добрите голфъри на клуба, Пламен Мицански. Втори се класира възпитаникът в детската школа по голф в Пирин Голф и Кънтри Клуб – Борислав Крачанов с 39 нетни стейбълфорд точки и с по-висок хендикап, а трети стана собственикът на „Роза Импекс“, Димитър Георгиев с резултат от 36 нетни стейбълфорд точки.

В дивизия Б първото място спечели американецът Антъни Брубейкър с резултат от 35 нетни стейбълфорд точки, а с 32 нетни стейбълфорд точки се класира руснакът Димитрий Крайнев. Третото място спечели член на голф клуба Пламен Тянков с нетен резултат от 31 точки.

SenaGolfCup2

Наградата за Най-дълъг удар с 3,88 метра стана притежание на Борислав Крачанов, победителят който взе второто място в А дивизия, а за Най-близо до флага с 3,88 метра – на Христо Божиков.

Наградите, осигурени от партньорите, бяха връчени от малката дъщеря на Спас Бонков – Ася Бонкова, която изигра своя първи голф турнир. Тя също е една от възпитаничките на детската школа по голф, която голф клуб ‘’Пирин’’ организира всяка година за децата от Разлог и околността.