Камера на Живо от Центъра на Разлог

Бойко Борисов – жалък страхливец в нощта на изборите

Видяхте ли го – той няма куража да даде пресконференция, камо ли да си подаде оставката, както плашеше само седмица преди това.

Като плъх се крие в щабове и коридори, защото видя, че един народ не може безкрайно да бъде мамен и лъган. Само преди една седмица каза, че ще си подаде оставката веднага вечерта, ако неговия кандидат не е първи. Защото само на първия тур партиите истински си мерят силите. А вчера един инициативен комитет, не партия, му размаза фасона. Тази нощ гледа и нагло лъже: ще я подам след седмица! И вече не ставало дума да е първи кандидатът, а партията.

Един жалък страхливец и лъжец.

Зад него пребледнял стоеше Цв.Цв. с вид на човек, който е хванал разстройство и всеки момент може да хукне към тоалетната.

До него пък бе измислената МУ майка, която имаше привлекателния вид на коледна пуйка, минути преди да бъде оскубана.

Той лъже: „Оставям държавата в перфектно състояние!”. Сигурно има предвид 20-те милиарда дългове, световният резил в ООН, съсипаното здравеопазване и образование, корумпираните МВР, администрация и съдебна система., унизителното отнемане на суверинитета ни заради едни пикливи и ненужни канадски визи, съгласието му България да стане резерват за вандалите…

Наистина перфектно състояние, тежко й горко, който ще управлява след него. Той отново използва методите на мафията: рекет и шантаж: Уж БСП не е печелившата, а някакъв инициативен комитет, пък плаши гаргите, че отново щели да управляват БСП и ДПС.

А той в момента негласно с кого управлява?

Вижте разпечатките: най-много турци и цигани /извън Орешарски!/ са гласували за ГЕРБ! И продължава да сипе шантажи: България щяла да излезе от НАТО /нали до вчера Радев беше мръсен натовски генерал?/, че веднага ще ни спрат парите от Брюксел, защото го няма НЕГО…

И това е малко: няма слънцето да изгрее, ако бай Х. не е премиер! България ще я залеят потопи, ще я тресат земетресения, ако той, Цв.Цв. и Цачева не са на върха на властта!

Едно просташко, бандитско насъскване!

Вижте му наглостта и безочието: „Аз никога не се отмятам от думите си!”

Чухте ли добре? Той, който на ден по пет пъти си сменя позицията!

Който е бил буден, го е видял: жалък, уплашен, страхлив…

Източник: Поглед.инфо
Автор: Стефан Северин