Камера на Живо от Центъра на Разлог

Бъкано с пияни шофьори по пътищата в региона и областта

dreger2Бързи производства за извършено престъпление са образувани срещу 7 водачи на автомобили, шофирали пияни.
По ул.”Гоце Делчев” в Разлог, К.К./34г./ от с.Баня, общ.Разлог е управлявал лек автомобил „Мерцедес” с наличие на 1,38 промила алкохол в издишания въздух.
В с.Краище, общ.Белица, М.Р./36г./ от с.Бабяк  е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф” с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух.
В гр. Добринище, общ. Банско, 53-годишният Б.Х. от града е управлявал лек автомобил „Ситроен Ксантия” с наличие на 2,33 промила алкохол в издишания въздух.
По бул.”България” в Петрич, И.С./38г./ от южния град е управлявал лек автомобил „Опел Астра” с наличие на 1,72 промила алкохол в издишания въздух.
По бул.”Гоце Делчев” в Гоце Делчев,  Р.К./25г./ от града е управлявал лек автомобил „Сузуки” с наличие на 1,36 промила алкохол в издишания въздух.
По бул.”Св. св. Кирил и Методий” в Благоевград,  Д.Ц./20г./ от областния център е управлявал лек автомобил „Фолксваген Венто” с наличие на 1,50 промила алкохол в издишания въздух.
По ул.”Солунска” в Петрич, П.Х./19г./ от южния град е управлявал  лек автомобил ”Форд Транзит” без съответното свидетелство за правоуправление.