Камера на Живо от Центъра на Разлог

Българска ракия подарява сватбите на 3 двойки

svatba3Най-известната у нас ракия, пазител на семейните ценности, стартира кампания за поощряване и подпомагане на младото българско семейство. Във времената, в които все по-често двойките живеят на семейни начала, но отлагат сключването на брак и разходите по него за по-натам, Пещерска Отлежала дава възможност на три двойки в рамките на оставащите месеци от 2016 година да получат значителна подкрепа по организацията на тяхното мечтано тържество с бюджет от 5 000 лв., поемане на разходите за фотограф и видео оператор, и количества според броя гости от ракията, която съпътства всеки подобен празник.

Младоженската кампания „Просто кажи Да!“ стартира пред седмица, а вече има сериозен наплив от кандидати. В платформата на сайта на кампанията www.justsayyes.bg са се записали вече повече от 1000 участници само за 10 дни от началото й – над 45 двойки (младоженци) и близо 950 техни приятели, които ги подкрепят (сватбари).

Младоженците трябва да качат своя обща снимка и оригинално описание на мечтаната им сватба в писмен вид или чрез кратък видео запис. Сватбарите пък са техните приятели, които също могат да участват, гласувайки в подкрепа на своята двойка. Освен, че така повишават шанса й за печалба, самите те ще участват в томбола за печалбата на редица награди. Трите двойки големи печеливши, които ще организират сватбата на мечтите си с подкрепата на Пещерска Отлежала, ще бъдат обявени на 27 юли 2016 г. Десет младоженци всеки понеделник ще получават награди – комплект сватбени чаши с гравираните им имена върху тях и ракията, която е част от всеки щастлив миг в живота ни – като комплимент от организатора.

„Това, което ни мотивира да създадем подобна инициатива е вярата в българското семейството и желанието за запазване на семейните български ценности. Все повече нараства процентът на половинките, които не желаят да сключат брак поради финансови причини, а това не би трябвало да е единствената пречка пред влизането в тайнството на семейния живот. Ето защо решихме да подкрепим три двойки, които имат желание да направят тази голяма и най-важна крачка в живота им, да запазят ритуала на българската сватба и да продължат традицията за създаване на здраво българско семейство. Пещерска Отлежала е марка, която пази традициите, предава ги за поколения напред, закриля семейството, присъства на трапеза му в празник и в делник“, коментират от компанията производител.

Младите потребители на ракия определят Пещерска Отлежала като носеща традициите в себе си, но предаваща ги с модерен прочит и изискан стил. На съвременните българи с устойчиви разбирания за живота, марката дава качествена ракия с популярен и актуален имидж.

Източник cross.bg