Камера на Живо от Центъра на Разлог

Вечеря в небето e топ атракцията за това лято във Варна

Вечеря в небето – над морето и светлините на Варна, е новата топ атракция за лято 2017. На 50 м над земята в района на Морска гара търсачите на силни усещания ще могат да опитат 5-звездно меню на мастършеф готвач.

Пътешествието сред облаците освен с кулинарни изкушения ще бъде гарнирано с музика на живо. Това съобщиха от най-голямата кетърингова компания в България, която инициира високото преживяване с адреналин, което се предлага в почти цяла Европа и в столиците на забавлението и лукса – Париж, Брюксел, Рим, Лас Вегас и Дубай.
В средата на подвижната платформа високо над Варненския залив мастършеф готвачът ще изпълнява всички кулинарни желания на своите гости. За подготовката за новата атракция „Dinner in the sky“ потвърдиха и от пресцентъра на пристанище Варна. След като миналото лято община Варна със съдействието на порта завъртя първия наситен културно-развлекателен календар, до месец в крайбрежната зона ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани съоръженията за небесната вечеря.

В новата зона за отдих и развлечения на пристанището ще бъдат отворени над 200 работни места.

Източник Информационна агенция „КРОСС“