Камера на Живо от Центъра на Разлог

Видяха във водеща на Fox News признак, че е рептил! (видео)

Милиони теоретици на конспирацията по цял свят вярват, че сред нас отдавна живеят създания, прикриващи истинската си, нечовешка, същност. Рептилите или хората-гущери, са разумни същества, които, както може би подсказва името им, са полухора, полугущери. Според някои, те са извънземна раса, дошла на Земята, за да я превземе. Според други обаче, рептилите са древни създания, обитаващи планетата ни отдавна, още отпреди появата на хората. Нещо повече, смята се, че представителите на тази раса са поели изцяло управлението на свата, контролирайки политиката, финансите, религиите, средствата за масова информация и много други важни сфери от нашия живот.

Представителите на това тайно общество на хора-гущери, умело се маскират като хора, но понякога неволно разкриват истинската си същност. Ако се вярва на тези теории, създадени и разпространявани от привържениците на теорията на заговора, най-често рептилите се издават с очите си — за няколко мига те стават като на гущер, вледеняващо студени с тесни, като цепнатина, зеници.

Не е за вярване, но именно такъв момент са уловили бдителни американци, докато гледали новините по новинарски канал Fox News, съобщава esoreiter.ru.

Симпатична водеща разказва за американските военни в Афганистан, но в един момент, без да иска, разкрива нечовешката си същност. Поглеждайки напред към камерата, тя премигва, а очите ѝ веднага придобиват неестествено студен вид.

Конспиролозите веднага обявиха, че тя е рептил, надянал човешка кожа. Скептичните зрители обаче смятат, че тв водещата просто е била с контактни лещи, в които се е отразила светлината на някой от прожекторите в студиото, придавайки им необичайно светлия оттенък.

Ако не сте запознати с тези тайнствена раса от хора-гущери, а споменатото по-горе, да е събудило любопитството ви, ето малко информация за тях:

Какво са рептилите?

Рептилите са странни създания, които могат да се опишат по следния начин: Високи са около два — два и половина метра, имат люспеста зелена кожа, големи (обикновено жълти) очи с вертикални зеници и излъчват неприятна миризма.

Тези необикновени същества се движат на два крака. Крайниците им са мускулести, пръстите им са три на брой, а на мястото на ушите им има дупки. Има съобщения за рептили с и без опашки, както и за такива, които имат криле, макар повечето от тях да нямат тази физическа характеристика.
Съществуват множество теории и предположения за произхода на рептилите, но никой не може категорично да каже откъде произлизат те и каква е мисията им на нашата планета (може би защото са плод на нечие болно и развинтено въображение?!).

Дейвид Айк, британски писател с афинитет към теориите на конспирацията, може би е най-известният човек, който твърди, че почти всички влиятелни хора в света всъщност са рептили. В своята книга от 1999 г.: „Най-голямата тайна: Книгата, която ще промени света“, бившият спортен журналист на BBC разкрива всички подробности за тази раса, която има способността да хипнотизират само с поглед и да подчиняват хората на своята воля.

Източник fakti.bg