Камера на Живо от Центъра на Разлог

Викове и крясъци в още една детска градина! Учителка обижда наред (видео)

Викове и плач отекнаха в още една детска градина в страната. Този път действието се развива в целодневна детска градина „Надежда” в Плевен.

Скандалите в учебното заведение са заснети на аудиозапис от родител, който е сложил записващо устройство на детето си. Записът бързо обиколи социалните мрежи в цялата страна и събра множество негативни коментари. Главният герой в записа е госпожа Гатева, която крещи и обижда децата от първа група в градината.

„Къде се намираш, бе? Не разбра ли, че аз командвам тука? Като не ти харесва, има други градини в тоя град”, крещи госпожата на един от малчуганите.

Друго пък пита къде е мама, а разярената учителка му отговаря „на тавана”. Междувременно Гатева заплашва момиченце, че ще стои цял ден наказано, „малко ти беше сутринта”, добавя госпожата.

Само преди ден в страната започнаха протести имено срещу насилието в детските градини в страната.
Поводът, който разбуни недоволството на родителите, е скандалният случай в детска градина „Брезичка” в Бургас. Шокиращите кадри, на които възпитателка бие деца и ги нарича „олигофрени”, породиха вълна от недоволство, която заля цялата страна. В учебното заведение последваха няколко уволнения. Към днешна дата детската градина е с нова директорка и учителки, а в сградата има и видеонаблюдение.