Камера на Живо от Центъра на Разлог

Вода заля част от ул. „Годлевски път“ в Разлог, хората втори ден не могат да отидат на работа (снимки)

На редакционната поща пристигна сигнал от „Пирин Пеллет ЕООД„, в който се съобщава, че част от ул. „Годлевски път“ в Разлог е залят с вода, в резултат на проливните дъждове през последните дни.

Никой не взима мерки, за да бъде отводнен участъка, а в същото време хората трудно достигат до работното си място вече втори ден..

Същият сигнал е пуснат и в най-голямата разложка група във фейсбук – Да думаме на разложчи, фногооооо!Хората искат да им се помогне: „Наводнихме се! Моля за съдействие, невъзможност за пътуване и пристигане на работа, вече втори ден!“, казва съобщаващият за проблема.

Нека, която институция е в състояние да влезе в положение на работещите в предприятията в района и, ако е възможно, отводни участъка.

В групата Да думаме на разложчи, фногооооо! се съобщава също, че нивите в м. „Полето“, под пречиствателна станция също са залети, както и нивите край пътя в посока Горно Драглище, макар че вчера бе съобщено на официозната страница на община Разлог, че Обстановката в Разлог, на фона на проливните дъждове, е спокойна,но явно проблемите са налице и дано няма широко затворени очи.

Преди 20 минути, пък, бе съобщено, че мостът при банята на село Елешница е скъсан от придошлите води на река „Места“.

Горното течение на река Места, преди с.Краище.

Последвайте ни: