Камера на Живо от Центъра на Разлог

Все още ли се чудите какъв подарък да изберете? Ето ви зодиакални съвети

Ако все още не сте приготвили коледните подаръци за любимите си хора, имате още малко време да го направите. И да ви спестим колебанията и губенето на време в лутане по магазините, ви представяме удачни решения за подаръци според зодиите. Уверяваме ви, няма да сбъркате!

Ако на сърцето ви лежи ОВЕН, ще го зарадвате най- много с практичен подарък, който ще му служи дълго – парфюм например. Парфюмът трябва да е лютив, стипчив, та дори горчив. Даже дамите Овни си падат по типично мъжките ухания.

Ако си имате работа с ТЕЛЕЦ, си пригответе тлъста пачка за подарък – той обича скъпите и стойностни предмети. Накити с оранжав карниол или розов кварц са много подходящи. Ако пък решението ви е за парфюм той трябва да е с аромат на крехки цветя.

БЛИЗНАЦИТЕ се радват на всичко пъстро – изделия на художествените занаяти или предмети от южна екзотична страна. От скъпоценните камъни им подхожда тигрово око и цитрин. Ако е парфюм им е все едно какъв е. Близнаците даже смесват аромати и ползват няколко шишета наведнъж – все едно им е.

РАКЪТ ще се зарадва дори е на дребно подаръче. Би предпочел произведение на изкуството – картина, статуетка, хубава книга. От бижутата подберете сините и зелени оттенъци на аквамарина и хризопраза. Пада си по нежни и трудно доловими аромати.

Ако ЛЪВЪТ получи нещо блестящо, дори е не много скъпо за подарък ще е на седмото небе. Изберете накит с планински кристал или златист кварц. Парфюмите му са с остри аромати, горещ и по-силни от нормалното.

ДЕВАТА предпочита сложните механични и електронни уреди, които да проучва с удоволствие и да си служи с тях вкъщи. Парфюмът непременно трябва да съдържа екстракти от водни растения. Може да се спрете и на малко живо кученце. Закичете го с жълто или розово.

ВЕЗНИТЕ обичат символичните подаръци, натоварени с повече емоции, отколкото с парични знаци. Цветовете, които предпочитат са нежните оттенъци на светлосиньото или розовото, но скъпоценният им камък е оранжевия цитрин. Парфюмът им е с привкус на лозовия сок.

СКОРПИОН никога не можете да заблудите. Той умело разпознава истинските неща. Затова не си правете сметката да му пробутвате ментета. В бижуто на вашия скорпион е добре да има вграден кървав карнеол. Ще омаете половинката си ако изберете за подарък парфюм на мускулна основа.

Ако вашият близък е СТРЕЛЕЦ не забравяйте на Бъдни вечер да прикадите с тамян. Тона ухание му действа благосклонно. Парфюмите му са екзотични, с ориенталски полъх. Подаръците, макар и не много големи трябва да са подбрани с вкус и с чувство.

КОЗИРОГЪТ обича ароматът на жасмин. Би се зарадвал на практичен подарък, на нещо, което може да влезе веднага в употреба. За него е подходящ камъкът тигрово око.

Саксия с бонсай направо ще срази ВОДОЛЕЯ. Не е много претенциозен към парфюмите, но обича шокиращи ухания. Ако сте решили да му подарите някакъв предмет да знаете, че веднага ще го разглоби, за да открие някакви недостатъци.

Подходящ камък за него е тюркоазът.

РИБАТА обича тежките, омайващи екзотични ухания., капризна е доста, но с удоволствие ще приеме бутилка алкохол за подарък. Ще се зарадва и ще оцени бижу с аметист.

Източник trafficnews.bg