Камера на Живо от Центъра на Разлог

Втора жертва при верижната катастрофа на АМ „Струма“, ранените в мелето са 9, един е с опасност за живота. Движението, по АМ „Струма“, в участъка Ново Делчево – Сандански, е спряно и в двете посоки

Още една жертва на кървавото меле на АМ “Струма” край Сандански. Жена е издъхнала след тежката катастрофа с над 20 коли на автомагистралата в участъка между Сандански и Дамяница.

Тя е била откарана в болницата в Петрич, където има транспортирани и няколко ранени в адския сблъсък.

Ограничено е движението в двете посоки по АМ „Струма“ Кулата – София в участъка Ново Делчево – Сандански за извършване на процесуално-следствени действия. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Обходният маршрут е от пътен възел „Ново Делчево“ – Рибник – път I-1.

9 са ранените в тежката верижна катастрофа на АМ “Струма” край Сандански. 6 от тях са транспортирани в санданската болница, двама са докарани в болница ПУЛС в Благоевград, а един е с опасност за живота в болницата в Петрич, това съобщи преди минути шефът на Спешен център – Благоевград д-р Красимир Михайлов.

Ужас край Сандански! Над 20 коли се удариха във верижна катастрофа! Има загинал и десетки ранени (ОБНОВЕНА)

Още по темата: Всички пострадали, при ужаса край Сандански, са извадени от колите. Загиналият е сигнализирал за станала катастрофа (ОБНОВЕНА)

Трагедията, на АМ “Струма”, е голяма, загиналото момче е от Ново Делчево, вадят още ранени

Пострадалите са с гръдни травми, каза още д-р Михайлов.

Няколко от возилата са били рязани, за да бъдат вадени хора, които са вътре. И в момента продължава акцията по спасяването на други пострадали.Към мястото на инцидента са се присъединили спасителни екипи от цялата област.

Източник: E79 News