Камера на Живо от Центъра на Разлог

Въпреки проливния дъжд 20 голф участника премериха сили за голямата награда на Елида Турс Охрид и България Холидейз

Голф клуб Пирин Голф и Кънтри Клуб за пета поредна година стана домакин на серията голф турнири организирани със специалното съдействие на тур операторите Елида Турс Охрид и България Холидейз на 21.05.2016г.

IMG_20160521_095815

Въпреки проливния дъжд, който не спря през целия ден, 20 голф участника решени да спечелят наградите,  играха 18 дупки на корс В, комбинация от шампионското игрище Ян Уузнам и Пирин Пайн корс.
Наградите определени за първото място бяха, Уикенд за двама с дестинация по избор – Охрид, Скопие или Пирин Голф Хотел и СПА, за второ място ВИП СПА уикенд в Пирин Голф Хотел и СПА и за трето място Вечеря за двама в рестораните на Пирин Голф Хотел и СПА. Те бяха връчени от Елида Битрак, собственик на македонската туристическа агенция Елида Турс Охрид, която благодари на голф клуба за добрата организация въпреки лошото време и пожела на всички учстници и гости повече слънчеви дни.

Победител в А дивизия с хендикап до 18,4 спечели дългогодишният  член на голф клуба – Пламен Мицански с 29 нетни стейбълфорд точки, който ще има възможността да се наслади на уикенд за двама. Втори в класирането се нареди Стивън Плац с 24 нетни стейбълфорд точки, който също е член на голф клуба. Третото място спечели отново член на голф клуба, Загорац Тумбовски с 17 нетни стейбълфорд точки.

В дивизия В с хендикап 18,5 до 36 първото място зае македонецът Иван Мишевски с 31 нетни стейбълфорд точки. Второто място бе спечелено от Ивайло Филипов с 29 нетни стейбълфорд точки и на трето място с 21 нетни стейбълфорд точки се нареди Момчил Шишков.

Специалната награда за Най-дълъг удар спечели победителят на второ място в А дизия, Стивън Плац, а наградата за Най-близо до дупката с 2,17 см спечели Борислав Попов. Те спечелиха трофей и бутилка вино.

След церемонията по награждаване победителите и техните приятели се насладиха на коктейл и македонска вечер съпроводен от музикална група Охридски Бисери.