Камера на Живо от Центъра на Разлог

В Банско, всички, които не могат без любов, се събраха за спектакъла “Любовта, без която не можем”

Музикално поетичният спектакъл “Любовта, без която не можем” с великолепната поезия на Боби Кастеелс, събра в тържествената зала на читалище “Никола Вапцаров” всички, които не могат без любов. Вълнуващи стихове в акомпанимент на цигулка и пиано, с високо професионално майсторство на актьорите, сътвориха празника на любовта като безценен подарък за развълнуваните гости в Деня на любовта и виното.

Мултимедийна връзка даде възможност за своеобразен контакт с Боби Кастеелс, в която той сподели своето искрено и вълнуващо послание с трогателни и сгряващо мисли за Любовта. Прекрасната атмосфера бе допълнена и от романтичната аранжировка с ухаещи листенца от рози и нежната светлина на свещите. Музиката бе неизменна спътница на стиховете и в комбинация с докосващите изпълнения на творците, всички гости получиха своя уникален подарък за душата – частица от безкрайната любов на Боби Кастеелс. Книгите със стихове бяха подредени под формата на сърце и предлагаха възможността на присъстващите да отнесат още един вълнуващ спомен от тази топла вечер. Чаша червено вино в края на събитието бе поднесена елегантно и стилно от любезните домакини като жест на отворено приятелско сърце и подадена ръка за нови и трогателни срещи със стиховете на поета.

Виновниците за вдъхновяващата вечер, бяха артистите-рецитатори Елена Загорчина, Владимир Баряков, Елена Калайджиева, Маргарита Малчова, Атанас Тотин, Гълъбица Тодева, Катерина Рускова, Марина Иванова. Пианистката Милена Томанова и цигуларят Стоил Богданов допринесоха за неповторима атмосфера, в която всички сетива да усетят силата и красотата на най-Божествената проява – любовта.

Източник blagoevgrad.eu