Камера на Живо от Центъра на Разлог

В период на изолация Audi и Mercedes-Benz пуснаха картинки за оцветяване

Audi и Mercedes-Benz решиха да забавляват хората, принудени да стоят у дома поради коронавирусна инфекция и пуснаха безплатни картинки за оцветяване. Книгата от Audi например се разпространява като pdf файл на 15 страници, които можете да отпечатате или оцветите директно на компютъра си във всеки графичен редактор.

Електронното оцветяване, наречено Color You Passion, кани деца, както и възрастни, да се забавляват по време на принудителната карантина. В книгата има 13 изображения, които показват както исторически, така и съвременни модели на Audi. Сред тях са Horch 830, рали колата Audi Quattro и спортното купе Audi R8. В допълнение има и едно абстрактно изображение и рисунка на „петака“ TFSI.

Audi и Mercedes-Benz пуснаха картинки за оцветяване

Примерът на Audi бе мигновено последван от Mercedes-Benz, който предложи серия от дизайнерски скици, предназначени за отегчените фенове на марката. Това са 34 отделни файла в jpg и png формати с изображения на легендарния 190 SL, кемперът Sprinter, Mercedes-AMG GT, Vision AVTR концепцията и някои други култови за марката автомобили.


Автопроизводителите реагират различно на пандемията от коронавирусната инфекция COVID-19. Някои от тях се присъединиха към консорциуми, които търсят начини за масово производство на опростени респиратори, докато други, като Ford, Geely и Scuderia Cameron Glickenhaus, разработват лични предпазни средства за медицинския персонал.

Източник: fakti.bg