Камера на Живо от Центъра на Разлог

В петък разложката болница празнува 95 години от създаването си

Под надслов „Нашата мисия е вашето здраве“ протичат мероприятията, посветени на 95 години здравеопазване в Разлог.Едно от най-старите лечебни заведения в Благоевградска област с гордост отбелязва 95 години от създаването си. Кулминацията на организираните дейности ще бъде на 30 ноември /петък/.

В празничния ден ще бъде извършен тържествен водосвет в  Конферентната зала на МБАЛ Разлог. Фотоизложба, която ще върне лентата почти 95 години назад във времето и ще възкреси много забравени факти и хора, ще бъде открита във фоайето на Читалището в Разлог в 17:00 часа. Финал на всички мероприятия ще сложи тържественият концерт, който ще се състои в големия салон на НЧ „15.IX.1903 – 1909”.

По време на концерта ще бъде направена една ретроспекция на всичките 95 години здравеопазване. Гости, партньори и пациенти  на болницата ще изкажат своите благодарности и надежди за бъдещето на болницата, която обслужва населението на общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда.Гостуващи музиканти и танцьори ще докоснат сърцата на всички, които са съпричастни в мисията, наречена „Човешко здраве“ .