Камера на Живо от Центъра на Разлог

Гимназисти рашаваха казуса „Разлог – бъдеще и перспектива”

Под надслов „РАЗЛОГ – ПРЕСПЕКТИВА И БЪДЕЩЕ” – учениците от групите за извънкласни дейности по интереси, в РПГ „Н. Стойчев“ – ,,Информационните технологии в предприемачеството“ с ръководител инж. Анета Даилова и ,,Бизнес проект“ по проект „Твоят час“ с ръководител Костадинка Попова проведоха представителна изява.

Учениците от групата ,,Информационните технологии в предприемачеството“ решаваха казус на тема „Разлог – бъдеще и перспектива”.

По интерактивен начин отборите представиха своите идеи, като не пропуснаха да ги с подробен финансов отчет и инвестиционен план. Безприспристрасното жури в състав Георги Танчев, Ивана Везелова и Йорданка Факлийска – ученици от 12а клас, класираха на първа място идеята за „КИНО САЛОН”, представена от учениците от 10б клас, Владимир Благоев, Гергана Чепкънова, Ивет Попова, Елена Самарджиева и Спасимира Корунова. На второ място бе класирана идеята за „Парк и плувен басейн в м. Голак предложена от отбора на 9б клас – Симона Симеонова, Невена Кехаойва, Габриела Дръндалова и Цветелина Бицина. 

С огромен ентусиазъм учениците от групата за извънкласни дейности по интереси ,, Бизнес проект “ представиха бизнес проекти за развитието на Община Разлог. Най добре бяха разработени проектите бяха разработени проектите на Георги Танчев, Ивана Везелова и Йорданка Факлийска.
Като ментори на отборите се включиха учителите – г-жа Финдрина и г-жа Рупчина и представители на МИС- г-жа Костадинка Тодорова и г-жа Белчева.

Всички изразиха удовлетворението си от проведеното мероприятие.