Камера на Живо от Центъра на Разлог

Гинеколог надникна между краката на пациентка и остана изумен

Тази случка, разказана от анонимна потребителка в мрежата, разпали оживени дискусии. Някои потребители не вярват на нейната автентичност, но други смятат, че е напълно реална. Ето какво разказа жената:

„Когато чух тази история, започнах да се смея с глас и никой не можеше да ме спре. Главен герой в тази история е моя приятелка, която се записала за преглед при гинеколог.

Преди прегледа тя си взела душ, подсушила се грижливо навсякъде, но не със своята хавлия. Тя просто не забелязала, че е взела хавлията на дъщеря си.

И така отишла в кабинета на млад и остроумен лекар, която я поканил да се настани в гинекологичното кресло. Съблича се тя, заема необходимата поза и лекарят застинал от учудване, едва сдържайки смеха си. С голяма мъка той се сдържал и отронил само едно изречение: „Вие сте се подготвили за прегледа твърде сериозно“.

В този момент моята приятелка не успяла да разбере какво иска да каже докторът. Върнала се у дома и се захванала да пере. Останала обаче с отворена уста от изненада, когато взела хавлията на дъщеря си – същата с която се подсушила, преди да отиде на прегледа при гинеколога.

Цялата хавлия буквално блестяла. Тя веднага се сетила, че дъщеря ѝ си е правила експерименти с блестящи гримове. Едва сега приятелката ми разбрала, какво е имал предвид лекарят, когато ѝ казал, че се е подготвила твърде сериозно за прегледа. А когато си представила, какво е видял и си е помислил младият гинеколог, тя едва не се размазала по стената от смях…“

Разказът, който твърде много наподобява анекдот, се възприема от потребителите в мрежата със смесени чувства.„Хахахаха! Но как така тя не е почувствала, вероятно е получила обрив или най-малкото сърбеж от тези блестящи гримове“, съмнява се Ели.

„Това е някаква измишльотина. Ако тя се е изтрила наистина с такава хавлия, то лъскавият грим щеше да се поръси и на пода. А сега излиза така, че тя взела една голяма хавлия и чисто случайно се изтрила с това парче от нея, което е било нацапано с блестящ грим. Ето защо си мисля, че историята е измислена.“, споделя мнението си друга потребителка.

Източник fakti.bg