Камера на Живо от Центъра на Разлог

Глад за сервитьори и бармани в Банско и Разлог

btruda2Близо 600 свободни работни места са обявени в Бюро по труда Разлог в началото на тази седмица. Рекордния брой свободни позиции основно е заради предстоящия старт на зимния сезон, за който хотели и ресторанти в Разлог и Банско вече усилено се готвят.

В бюлетина на бюрото по труда от Разлог има обявени 120 места за сервитьори и 40 за бармани, като изискването към кандидатите е освен притежание на средно образование и владеене на английски и руски език. Търсят се и 110 камериери, 73 готвачи, както и голям брой администратори, пиколо и продавач-консултанти.

257 работни места има обявени в Бюро по труда Благоевград. Предлагат се 5 работни места за медицински сестри, както и едно за учител по биология и здравно образование.

Търсят се и 35 манипуланти, за работа в леката промишленост, както и шивачи, сервитьори, работници в кухня, шофьори, тежкотоварен автомобил, касиери, общи работници за строителство на сгради и други.

217 са свободните работни места обявени в Бюро по труда Гоце Делчев.Там има 4 места да учител в детска градина, както и голям брой свободни работни места за шивачи мъжко/дамско облекло, работници за сглобяване на детайли, машинни оператори за обувно производство, гладачи, кроячи, производители на обувки ръчна работа.

95 са свободните работни места обявени в Бюро по труда Петрич, сред които 30 са за опаковчици на медицински консумативи.

Бюро по труда Сандански е обявило 228 свободни работни места. Търсят се готвачи, сервитьори, продавач-консултанти, и работници за шивални.

Източник E79 News