Камера на Живо от Центъра на Разлог

Глад за учители в Пиринско

21 са обявените свободни работни места в учебни заведения в Благоевградска област, съобщиха от Регионално управление по образованието-Благоевград.

Учител по Български език и литература се търси в НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград. В ПГИ „Иван Илиев“ е обявена позиция за учител по английски език. В ОУ „Братя Миладинови“ в петричкото село Кърналово се търси оператор на парни и водогрейни съоръжения. 2 свободни позиции са обявени в РПГ „Никола Стойчев“ в Разлог: завеждащ горски работилница и учител общообразователен учебен предмет в гимназиален етап.

Учители в детска градина се търсят в детската градина в село Слащен, Детска градина „Детелини“ в Благоевград, ДГ „Здравец“ в областния център и в детска градина „Светлина“ в село Рибново. 2 свободни позиции са обявени в ПГ „Яне Сандански“: за учител по английски език и за хигиенист. Чистач се търси и в ОБУ „Св. Климент Охридски“ в село Дебрен, община Гърмен. В ЗПГ „Климент Темирязев“ в Сандански е обявен конкурс за учител по информационни технологии. В СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Крупник се търси учител по френски език.Учител в начален етап се търси в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Кресна. В Спортното училище в Сандански е обявена свободна позиция за учител по ХООС. Учител по IT се търси в СУ „Антон Попов“ в Петрич.Там се търси и учител по немски език. В СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в село Микрево, община Струмяни, се търси учител по физика и астрономия. Пазач се търси в СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ в Благоевград. Свободна позиция за пазач е обявена в Профилирана гимназия „Пейо Яворов“ в Петрич. Огняр се търси в ПГТ-Разлог.

Източник: Радио „Фокус“ – Пирин