Камера на Живо от Центъра на Разлог

Голф се продава за 500 лева или… срещу едно прасе

Странна обява за продажба на лек автомобил развесели мрежата. На кадър, който се появи във фейсбук групата „Люлин”, се вижда син „Голф”.

От бележката, залепена на страничното му стъкло, става ясно, че колата се продава. Дотук – нищо необичайно.

Собственикът на возилото обаче явно е решил, че няма да забогатее особено много от продажбата и предлага сделка. Той е готов да се раздели с нея срещу 500 лева или… срещу едно прасе.Очевидно става въпрос за един доста съобразителен човек, който отрано е решил да подсигури трапезата за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Източник: trafficnews.bg

Стани част от новините с Razloginfo.eu и Razloginfo.com! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на support@razloginfo.com, razlogsp@abv.bg или като съобщение на Facebook.com/portalatnarazlog. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Порталът на Разлог не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в Razloginfo.com и Razloginfo.eu като свободен посетител или чрез регистрацията си в Razloginfo.com, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайтовете Razloginfo.com и Razloginfo.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Абонамент за новини
Изпрати новина!Стани репортер!


За реклама:support@razloginfo.com
Позиции в сайта
error: Content is protected !!

E-mail :
support@razloginfo.com
razlogsp@abv.bg

Телефони:
0885 250 440
0884 107 153