Камера на Живо от Центъра на Разлог

Грейнаха светлините на коледното дръвче в Разлог

razlogng20161В Разлог засияха светлините на коледното дръвче и духът на предстоящите празници завладя още повече жители и гости на града. Елхата, която се намира в центъра на град Разлог, е украсена с хиляди LED светлини и диодни лампички. Освен нея са украсени още 4 по-малки дръвчета, които я заобикалят. В празничната програма по запалването на светлините участие взе Общински куклен театър, Благоевград с премиерата „Коледно приключение“.

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев пожела на всички добротата и съпричастността на Коледа да ги съпътстват винаги, а през идващата 2017 г. най-съкровените им желания, осланяни на благодеянието и човещината, да станат реалност.

razlogng20162И тази година Община Разлог се погрижи градът да има празничен вид. Атрактивни за малки и големи са светещите елени, поставени пред сградата на Общинска администрация, които представляват уникален коледен кът, предизвикващ усмивки и придаващ неповторимо настроение. На възлови места в града са поставени нови коледни украси. Празнично украсени са също входните артерии на Разлог, както и центъра на града.