Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Дама“ с луксозно возило напсува учителка пред куп деца на софийски булевард

Снимки: Ралица Кирилова, Facebook

Грозна сцена се е разиграла днес на софийски булевард, твърди Ралица Кирилова в социалната мрежа Facebook. Водени от учителка, ученическа група с деца от първи до четвърти клас спряла, за да положи цветя на пешеходна пътека, почитайки Световния ден за възпоменание на жертвите при катастрофи. Ядосана, че я бавят, нагла жена-шофьор излязла от автомобила си, започвайки да псува учителката.

Ето и разказът на възмутената гражданка във Facebook:

Малко сбит преразказ: децата излизат да сложат цветя на пешеходната пътека – отбелязват по някакъв начин важността на войната по пътищата. Спира една „дама“ – с Mercedes-чето, първо надува клаксон, след което героически слиза, кълне и пЦува едната учителка, пред 100-тина деца от 1-4 клас. После се качва и с газ тръгва през пешеходната.

В мен се поражда серия въпроси:

Може би госпожата да е хирург, да спасява в тоя миг животи, или да кара замразено сърце за трансплантация, знам ли какво…
От друга страна – тя, госпожата, явно бърза, явно е „ербап“, дето се вика, ама минувачите, дето снимали с телефони да не би нещо и на тях да им е имало, че оставили тая грозна сцена като избрали сеирджийството?

И последно – ако някой познава дамата, 10-ина паралелки с деца и толкова учителки са готови да я приемат с аргументирано обяснение на небивалото ѝ поведение.

Ох, дано бях деликатна, че напоследък запасите ми от зле разбрана толерантност рязко са се изчерпали и от НУЛА вървят към МИНУС.

Източник fakti.bg