Камера на Живо от Центъра на Разлог

Даровити деца си спретнаха Летен концерт в подножието на „Голак“

В средата на седмицата седем деца бяха голямата атракция за своите родители, баби и дядовци, организирайки Летен концерт. Те зарадваха и впечатлиха присъстващите, с песни, стихотворения и гатанки в подножието на хълма „Голак“.

DSC_0734

Началото бе дадено от Влади, който, макар и малък вече знае, че „Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте“. След него Мария и Пепи пяха вечния евъргрийн „Зайченцето бяло“, а Габи – незабравимата „Де е България„. 10-годишната Ивайла втъка патриотични нотки в рамките на концерта със стихотворението „Аз съм българче“.

На фона на изградения декор, таетралните си възможности демонстрираха Габи и Ивайла, които представиха „Щурецът и мравката“. Гатанките, след постановката, доста затрудниха публиката.

Дойде ред и на гвоздея в програмата – „Глезеното Миме“, представен от разказвача Жени, Мария, Ивайла и Елена. Децата, явно подсъзнателно са разбрали, че тази книжка е преодоляла времето и успяха, с ентусиазма си, да я превърнат в страхотна комедия.

Ако не знаете какво е килим, тези деца ще ви отговорят, че това е забогатяла черга. С такива забавни въпроси и с томбола приключи Летният концерт на младите актьори.

Всички изказват специални благодарности на чичо Гошо, без чиято помощ това събитие нямаше да се осъществи.

Децата си обещаха, че догодина, по същото време, ще има второ издание на концерта, с още изяви и повече публика.