Камера на Живо от Центъра на Разлог

Два ТИР-а се удариха челно в Кресненското дефиле, 45 минути вадиха затиснат шофьор

katapollinПътният инцидент стана към 6:30 сутринта на входа в дефилето откъм Симитли в района на правия тунел.

Челно са се ударили два ТИР-а. На мястото са изпратени две линейки и специален екип, който да извади затиснатият водач от кабината.

45 минути пожарникарите рязаха кабината на първия товарен автомобил, за да извадят водача, който бе затиснат. Това стана в 7.35 часа, пострадалият бе транспортиран за МБАЛ-Благоевград с линейка на ФСМП-Симитли с открити фрактури и на двата крака. Предстои на пострадалия, който е на средна възраст, да му бъдат направени изследвания.

Управляваният от него товарен автомобил е с падащ борд, движи се в посока Кресна, идващият насреща му „Мерцедес” с две ремаркета превозва кроасани. Водачът му не е пострадал, но автомобилът му е изтикан извън пътя.

Движението в посока Кресна се осъществява покрай забилите се един в друг камиона, а пътуващите в посока Симитли и Благоевград обикалят по обиколния черен път покрай реката.

На същия завой преди месец румънски ТИР с прасета се обърна и уби над 100 от тях, преди това друг товарен автомобил също се обърна и изсипа товара си от хартия.

Източник E79 News