Две момичета загинаха заради селфи на писта | Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
Камера на Живо от Центъра на Разлог

Две момичета загинаха заради селфи на писта

Трагичен и нелеп инцидент заради селфи за пореден път показва колко е опасно търсенето на лайкове в социалните мрежи на всяка цена.

Две момичета заплатиха с живота си, заради снимка на самолетна писта.

В мексиканския щат Чинипас две млади момичета решават да си направят селфи с  с кацащ самолет, съобщава местното издание Proceso.

Момичетата са пристигнали в града, за да наблюдават надбягвания, които са се провеждали в близост до местното летище. След края на състезанието те са излезли на пистата, за да си направят селфи.Двете са загинали заради удар по главите от крилото на лекия моторен самолет, който е кацал. Момичетата явно не са чули звука от приближаващия самолет заради заобикалящия ги шум.

Пилотът разказа, че е видял девойките, но не е успял да предотврати удара.

Източник: trafficnews.bg

Стани част от новините с Razloginfo.eu и Razloginfo.com! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на support@razloginfo.com, razlogsp@abv.bg или като съобщение на Facebook.com/portalatnarazlog. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Порталът на Разлог не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в Razloginfo.com и Razloginfo.eu като свободен посетител или чрез регистрацията си в Razloginfo.com, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайтовете Razloginfo.com и Razloginfo.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Абонамент за новини
Изпрати новина!Стани репортер!


За реклама:support@razloginfo.com
Позиции в сайта
error: Content is protected !!

E-mail :
support@razloginfo.com
razlogsp@abv.bg

Телефони:
0885 250 440
0884 107 153