Камера на Живо от Центъра на Разлог

Движението по основните пътни артерии в Пиринско е нормално

Без затруднения се извършва движението по основните пътни артерии в област Благоевград. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от Областно пътно управление – Благоевград.

Движението по автомагистрала „Струма“, Главен път Е-79 и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев е с обичайната натовареност за празничен почивен ден. Засилено е полицейското присъствие по Главен път Е-79 София – Кулата и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев, като органите на реда стриктно следят за спазване правилата за движение и недопускането на инциденти.

При необходимост и по-натоварено движение, предизвикващо задръствания, органите на реда имат и готовност да регулират трафика.

През изминалата нощ няма регистрирани инциденти.
Ремонтни дейности се извършват по пътя Звъничево-Ветрен дол-Велинград-Юндола-Якоруда-о.п.Разлог при км 98+500, където поради дестабилизиран банкет в ляво пътния участък е стеснен. Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци.

Само в лявата лента се извършва движението по пътя Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380, в село Горно Спанчево. Причината за временната организация на движението е разрушена подпорна стена с дължина 15 метра, която е причинила подкопаване на дясното платно за движение.