Камера на Живо от Центъра на Разлог

Двойно по-евтино излизат готвенето и топлата вода с газ, вместо с електроенергия

20 лева е средната месечна сметка за природен газ на битовите потребители на „Овергаз Мрежи“ през юни тази година. През лятото домакинствата използват синьото гориво за готвене и подгряване на вода. Те обаче щяха да заплатят с 21 лева повече и сметката им за тези услуги щеше да излезе 41 лева, ако бяха използвали електроенергия, вместо природен газ.

Най-голямата потребителска група са клиентите на „Овергаз Мрежи“, които живеят в апартаменти от 70 до 90 квадрата – 33 %. Те са платили средно по 18 лева за миналия месец. Юнската им сметка за готвене и топла вода щеше да набъбне до 37 лева, ако бяха използвали електроенергия. 30 % от клиентите на компанията са семействата в жилища от 90 до 120 квадрата. Средната им сметка за миналия месец е 19 лева. Те щяха да платят двойно повече за топла вода и готвене, ако не бяха заложили на природен газ, а на ток.

От обявите:
Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353
Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+ Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

Газификацията вече е още по-достъпна с новите условия по програмата „DESIREE Gas“*. Клиентите, които искат да се газифицират, могат да се възползват от почти 2 пъти по-голяма финансова помощ от досегашната. Безвъзмездната финансова помощ по проекта вече е 30 % от разходите за газификация на жилището, като кандидатите получават и допълнително финансиране в размер на 100% от цената за присъединяване.
null