Камера на Живо от Центъра на Разлог

Денонощен автоключар в София

Няма превозно средство, било то кола, микробус, джип, мотоциклет и други, която да няма модерна защита, система, която да не позволява неговото противозаконно отнемане.

Дадени автомобили разполагат с дистанционен четец, които реагира при доближаване на колата, а други – изискват физическо разпознаване чрез пренареждане чукчетата в една брава, по подобие на традиционните ключалки.

Кога се налага човек да потърси автоключар в София?

Най-често това се налага когато се загуби ключът, а няма наличен резервен.

Друг често срещан проблем с ключовете и отключването на моторното превозно средство се явява невъзможността да се отключи. Причините в този случай са:

  • Повредено дистанционно.
  • Повредена система за отключване.
  • Не разпознаване на дистанционното.
  • Други.

Какъвто и да е Вашият проблем, не може просто да счупите прозорецът и да запалите автомобилът си, налага се да потърсите адекватно решение.

Ние, екипът ни предлагаме да се възползвате от услугите на soslocksmith.bg, които предлагат надеждни и качествени услуги, касаещи отключването на превозно средство в затруднено положение.

Компанията предлага SOS автоключарски услуги Младост, Дружба, Люлин, както и в други части на столицата. За по-лесно свързване с представител на компанията, при авария можете да звъните на телефон  0700 17 411.

Както по-горе споменахме, различни са случаите на проблем с превозното средство и неговото отключване.  Често се случва проблем с имобилайзер и той не иска да разчита магнитният сигнал на вашият ключ – тогава е необходима професионална намеса.

Много клиенти задават първият и много важен въпрос, а именно: Скъпа ли е  услугата да се викне автоключар аварийно

Аварийните услуги са малко по-скъпи от викането на автоключар в нормално работно време. Главната причина е, да се компенсира човека, които работи през нощта, за да може да ви се предостави навременна помощ дори през малките часове на деня.

Естествено, можете да се посъветвате още по телефона за цена, която евентуално ще Ви струва услугата, но едно трябва да знаете, както при всяка друга услуга, аварийната ключарска такава има своята специфика.

Последвайте ни: