Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Детелини” и „Маргарити” се бориха в „Бързи, смели, сръчни” в Белица

Учениците от четвъртите класове на СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр. Белица, разиграха развлекателни, изпълнени с емоция и спортен дух игри в последния – пети ден от „Седмица на детската книга и изкуствата за деца”.

В състезанието „Бързи, смели, сръчни” , двата отбора „Детелини” и „Маргарити” подготвени от учителката Цветанка Кондакова, показаха невероятен стил за бързина и прецизност в битката за първото място в игрите : „Садене на картофи”, „На реката за водица” и „Топка през тунел”.
Жури в състав : Председател –Мария Генева- учител в СУ”Св.св.Кирил и Методий” и членове-Атанас Кутев – треньор на детския футболен клуб ”Белица 2015” и Мария Ваканова – музеен уредник към читалището , оценяваше игрите по петобалната система.

Битката между двата отбора беше трудна и оспорвана, но все пак първото място зае отборът на Маргаритите.
Ръководството на читалището, най-сърдечно благодари на Община Белица в лицето на кметът на общината г-н Радослав Ревански и хората в Общинска администрация за съдействието и осигурените средства за провеждане на седмицата на детската книга и изкуствата за деца. Най-сърдечно благодари на директорът на СУ „Св.св.Кирил и Методий” г-жа Елена Андреева и всички учители за отличната организация в петдневните мероприятия в „Седмица на детската книга и изкуствата за деца”
На вас мили деца пожелаваме да бъдете преди всичко здрави, ученолюбиви , успешни и все така активни в общите мероприятия!