Камера на Живо от Центъра на Разлог

Дете остави върху блъсната кола бележка, с която взриви социалните мрежи

Мила бележка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата си кола, се превърна в истински вирус в мрежата. За отрицателно време постът на 21-годишния студент успя да събере над 1.2 млн. лайка в „Туитър”.

Историята, която се крие зад бележката, е най-обикновена. Андрю паркирал колата си пред дома си в Бъфало. Когато отново реши да я подкара, с ужас установил, че някой е ударил червеното му возило. Докато оглеждал щетите, забелязал бележка, от която ставало ясно защо колата му е този вид.

Младият мъж решил да сподели написаното в социалната мрежа, без да подозира какъв отзвук ще предизвика. По думите на Андрю, бележката е написана от шестокласничка, която, за съжаление, не е посочила името си. Благодарение на момиченцето обаче студентът успял да стигне до виновника, повредил червения му „Форд Мустанг”. „Благодаря на анонимната шестокласничка, която ми помогна да спестя няколко хиляди”, пише той.

В бележката момиченцето описвало в детайли какво се е случила. Тя обяснява, че виновник за вдлъбнатината е шофьорът на училищен автобус номер 449, който всеки ден връща децата от училище. И въпросната вечер случайно закачил колата на Андрю.Шестокласничката се извинява за произшествието. А най-отдолу нарисувала нещо, което направо разтопи потребителите в мрежата. Тя нарисувала малък автобус, пълен с дечица, които, по всяка вероятност крещят по време на инцидента.

Постът на младия американец се превърна в истински вирус и събра над 1.2 млн. лайка в „Туитър”. На него попаднал и един от учителите на момиченцето, който твърди, че знае кой е авторът на бележката. Сега Андрю смята да отиде до училището, за да благодари лично на детето.

Източник: trafficnews.bg