Камера на Живо от Центъра на Разлог

Детски колички Easywalker – защо да ги изберем

Моделите детски колички на Easywalker продължават да впечатляват и изненадват всички в продължение на повече от тридесет години. Детската количка Easywalker ще мотивира всеки един неин притежател да излезе навън и да преоткрие света по един съвсем нов начин, а именно през очите на своето детенце. Съобразявайки се изцяло с нуждите на своята аудитория, марката регистрира множеството подобрения, иновации, които се стреми да ги вгражда в своите най-нови модели.

Марката Easywalker е основана през 1989 г в гр. Амстердам от Рене Флоър, въвеждайки радикално нова концепция на пазара за детски колички. Рене Флоър напуска бизнеса на баща си и започва да произвежда бебешка количка с три, вместо четири колела- първата триколка в Европа!

Днес компанията развива наред с бранда Easywalker и бранда MINI by Easywalker, като работи в сътрудничество с марката MINI на производителя на автомобили BMW Group. Крайният продукт е бебешка количка с уникален дизайн и функционалност, създадена за съвременни и модерни семейства, която печели престижната награда за съвременен дизайн Red Dot Award.

През 2018 г. стартира първата колекция на комбинирана бебешка количка Harvey. Тя е създадена, за да могат родителите и техните новородени да бъдат непрестанно заедно, като същевременно лесно да изследват света около тях. Оттогава тази невероятна количка получава редица награди: Easywalker Harvey е наградена с “Best Stroller”, “Best Buy” и най-висока оценка от 9,2 на нидерландската потребителска асоциация Consumentenbond за най-добра количка, тествана някога!

От Easywalker продължават да подобряват Easywalker Harvey, за да се адаптира по най-добрия начин към младите родители.

Характеристиките, които правят колекцията на Easywalker толкова специална са:

Комфорт по време на возене –Усещането за удобство и комфорт, което ще получите Вие и Вашето мъниче с бебешката количка Easywalker, няма аналог на пазара. Комбинираните бебешки колички Easywalker са снабдени с големи гуми със светлоотразители и окачване, което осигурява плавно преминаване дори и през неравности.

Тегло – максимално олекотени. Сгъване – компактни размери и практичност. Механизмът на сгъване се активира лесно и то само с една ръка. Текстилът е екологичен и устойчив – компанията Easywalker са обърнали внимание на всеки един детайл и са създали материя, която е изцяло направена от рециклирани PET бутилки. Не само красиви визуално, но и предпазващи околната среда, климата и енергията.

Марката Easywalker представя следните категории бебешки колички:

Комбинирани детски колички:

Бебешка количка Easywalker Jimmey: Най-новото попълнение в колекция комбинирани бебешки колички Easywalker. Луксозна количка с изключителен широк и просторен кош за новородено, удобна седалка и дизайн, осъществен чрез влагане на висококачествени материали и текстил.

Бебешка количкa Easywalker Harvey3: спечелила награда за „Най-добра тествана някога детска количка“ и „Най-добра покупка“ на Асоциацията на потребителите в Нидерландия. Това е количката, която расте със семейството. Тя е стилна, лека и се сгъва компактно. Когато се появи втори малък член от семейството, детската количка може да се трансформира в двойна количка- количка за близнаци или породени деца.

Летни колички:

Детски колички Easywalker Miley2 и MINI by Easywalker Buggy GO са подходящи както за разходки в града, така и за пътуване. Компактност, лекота и усъвършенстван дизайн са част от характеристиките на детски колички Easywalker Miley2 и MINI by Easywalker Buggy GO, които ги правят идеални за разходка в града или за преоткриване на света. Може да се сгъват само с една ръка до размери, подходящи за кабинното отделение на самолета. Фокусирана върху последните модни тенденции, Easywalker Miley2 е атрактивен продукт за млади и модерни семейства. Текстилът е изработен от рециклирани пластмасови бутилки, което допринася и за устойчива среда. Серията MINI е с емблематичен дизайн, разработен в колоборация с MINI на BMW Group.

Детски колички Easywalker Jackey, Jackey XL и MINI by Easywalker Buggy SNAP са проектирани за съвременни родители, които ценят както стила, така и лекотата при използването на количката. Само с едно натискане на бутон, Jackey и MINI by Easywalker Buggy SNAP се сгъват в компактен, лек и самостоятелно стоящ пакет. Със своите трайни материи и изискани детайли, Jackey, Jackey XL и MINI SNAP са идеални спътници за активни, стилни родители. Пътуването с бъги никога не е било по-лесно!

Всички детска колички Easywalker разполагат с иновативна система за аксесоари, която позволява да се прикрепи към дръжката на количката или предпазния борд любим аксесоар само с един клик- напр. мобилен телефон, поставка за чаша, детско кормило или фар с LED светлина.

Мисията на компания Easywalker при създаването на детски колички е да накарат всеки един млад родител да излезе навън, да преоткрие света по един нов начин – чрез очите на своето мъниче, за да могат родител и дете да създадат помежду си нова връзка и спомени за цял живот.

Последвайте ни: