Камера на Живо от Центъра на Разлог

Детски учителки изпратиха със сълзи на очи бъдещи първолаци от ДГ „Незабравка”

Децата от 4-та група „Детски свят” на ДГ „Незабравка” – гр. Разлог казаха „Довиждане, детска градина”, „Училище, здравей“. Бъдещите ученици изнесоха впечатляващо представление, с което в стихове разказаха за своите приключения от първия ден в детската градина до завършването си.

Музика и веселба огласиха двора на детското заведение, а празникът, посветен на бъдещите първокласници, събра развълнувани родители, баби, дядовци и близки на децата, които бурно ги аплодираха.

Стихотворения, песнички и много танци бяха изпълнени от завършващите подготвителна група. Общо 31 деца се сбогуваха завинаги с детската градина и своите първи учителки- Тамара Граматикова, Радостина Александрова и Ралица Йорданова, а те със сълзи на очи изпратиха любимите деца.
Като истински абитуриенти малките-пораснали деца се снимаха за спомен с тогите -символ на завършването. С много усмивки, но безспорно и с тъга, децата се разделиха с любимите учителки и лели, с любимите играчки в детската градина, за да ги заменят на есен с пъстрото букварче и да тръгнат с него по пътя на знанието.

Родителите бяха подготвили изненада за децата и след края на тържеството всички заедно се забавляваха с много танци и игри.