Камера на Живо от Центъра на Разлог

Децата на Белица зарадваха жители и гости на града с Великденски концерт

Великден събра десетки беличани и гости на града пред сградата на читалището. И тази година подготвения Великденски концерт поднесе много усмивки и щастливи моменти на присъстващите. Програмата бе изключително разнообразна, като основно място в нея имаха децата на Белица. Те бяха основните изпълнители по време на концерта

В 11.00ч. бе дадено началото на празничния концерт. Той започна с приветствени думи от водещата Катя Кирмина. Думата бе дадена и на зам.кмета Сабит Гагъм, който поздрави присъстващите по случай най-големия християнски празник Великден.

В концерта бяха включни изпълнения на децата от Детската вокална група „Ключ Сол”, както и танци на децата от Детския фолклорен танцов състав, Танцова формация “Дребосъците” и Танцова формация “Ритъм Дежаву”.
С началото на концерта, на присъстващите бяха раздадени яйцата, който бяха боядисани в четвъртък от децата на Белица. По време на концерта се провеждаше и благотворителна акция, с която се набираха средства за Васил Мадолев. Той е на 23 г., от Белица и е бивш играч на ПФК Пирин Благоевград. Васко се нуждае от трансплантация на бъбрек.

Източник blagoevgrad.eu