Камера на Живо от Центъра на Разлог

Децата на „Пирин“ взеха бронзовите медали на МФТ „Евима Къп“, Кристиян Сланчев с награда за най-добър полузащитник

Участието на Детско-юношеската школа на „Пирин“-Разлог в МФТ „Евима Къп“ бе в две възрастови групи.

pirinfcdeca

Децата, родени през 2007 г., с треньор Спас Манушкин, заеха 5-то място от 9 отбора, след победи над Монтана с 4:2, над Стяуа с 3:2 и загуба от Добрич с 5:2.

krslФутболистите, родени през 2005 г., чийто треньор е Тихомир Добрев, спечелиха бронзовите медали след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби. Те са с равен брой точки с именития отбор на английския Нотингам, но заради по-добрата голова разлика англичаните взеха среброто. За момчетата на Тихомир Добрев има и индивидуална награда, за най-добър полузащитник на Кристиян Сланчев.

„В началото на м. септември ДЮШ на „Пирин“-Разлог ще участва в Международния футболен турнир „Балканика къп“, с две възрастови групи-родените през 2005 и 2008 деца. Дни преди това родените през 2000 г. и 2002 г. ще участват в Международния турнир по футбол „Несебър Къп“-съобщи шефа на школата Христо Джоджов.

Детско юношеската школа, с подкрепата на Община Разлог, продължават да залагат на младите футболни таланти и да ги обучават чрез различни турнири и състезания, с което се развива техните умения и потенциал, сподели още Христо Джоджов.