Камера на Живо от Центъра на Разлог

Доброволци организират благотворителен Коледен базар в помощ на малката Мартина от Банско

Доброволци от „Алтернативи Интернешънъл“ Благоевград организират благотворителен Коледен базар и работилница за деца ”Деца подаряват Коледа” в помощ на малката Мартина от Банско.

На 23.12 от 11ч до 13ч в Ларго мол Благоевград /последен етаж/, може да се присъедините към каузата на младите хора да помогнат за лечението на едно дете.

На 7 септември 2017 г. малката Мартина Танева от Банско поглъща желатинова капсула и получава респираторен и сърдечен арест. Един месец по-късно детето постъпва в болница Аджъбадем-Турция, където е диагностицирана хидроцефалия. От 29 ноември детето е хоспитализирано в клиника Левинщайн, Израел. Стойността на едномесечно лечение е 70 000 лв. Средствата за първия месец вече са набрани. Кампанията продължава за набиране на 70 000 лв. за втория месец рехабилитация в Израел.

Стотици хора отвориха сърцата си, за да дадат надежда за едно дете отново да играе и да се смее!
Ние като млади хора, вярваме, че чудеса се случват не само по Коледа, а всеки ден-заради добротата в сърцата на хората!
На Коледния базар ще може да закупите ръчно изработени коледни украси и играчки, гривни, картички и картини от деца, ваучери за детски фотосесии, вашите деца ще могат да участват в няколко работилници, а с любезното съдействие на Парти Агенция Бобо,които по същото време ще организират Коледно детско парти, ще може да се забавлявате с тяхната програма и да си
направите снимка с Дядо Коледа и Снежанка. Нека на Коледа подарим чудо за малката Мартина и да видим отново здрава и усмихната! Очакваме ви!

Линк към събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1999490196962096/