Камера на Живо от Центъра на Разлог

Домашното кино – достъпно с няколко евтини джаджи

Потребителската електроника се разви до такава степен, че на достъпна цена всеки потребител може да си направи пълноценна система за домашно кино (home teather). Ето няколко устройства, налични в онлайн магазина Еverbuying.net, които ще ви осигурят вълнуващо потребителско изживяване с филми, музика, игри и дори виртуална реалност.

Да започнем именно с VR шлема UCVR VIEW 3D Virtual Reality Glasses. Когато пъхнете в това устройство своя смартфон и го поставите на главата, ще се потопите във виртуална реалносх с IMAX качество. Получавате 36-градусова панорама при гледане на филми, при игри и други забавления през вашия смартфон.

UCVR VIEW 3D Virtual Reality Glasses ще ви потопи във виртуална реалносх с IMAX качество

UCVR VIEW 3D Virtual Reality Glasses ще ви потопи във виртуална реалносх с IMAX качество

Очилата UCVR VIEW 3D Virtual Reality Glasses са съвместими с Android смартфони с диагонал на екрана от 5 до 5,7 инча, т.е. с повечето съвременни устройства, които вече предлагат по-големи екрани. Шлемът е компактен и лек – има размери 9,00×10,50×17,50 см и тежи 198 грама, като може да се настройва удобно на главата.
UCVR VIEW 3D Virtual Reality Glasses се предлага в момента на промоционална цена от $38,95, която важи при въвеждане на код LHEUC (регулярната цена на шлема е $65,12).  Работи със смартфони под управление на Android 2.2.2 или по-нова версия, като ползва жироскопната функция.

Друга интересна и достъпна джаджа за домашно развлечение е EasyCast OTA Display Dongle. Това устройство с цена под 12 долара се явява най-лесният начин за гледане на онлайн видео, музика и снимки от смартфона, таблета или лаптопа на големия ТВ екран у дома. Повечето семейства днес разполагат с множество дигитални устройства и споделянето на съдържание става все по-желана възможност.

EasyCast OTA Display Dongle се явява най-лесният начин за споделяне на съдражание на големия екран от различните джаджи у дома

Миниатюрното устройство EasyCast OTA Display Dongle се явява най-лесният начин за споделяне на съдражание на големия екран от различните джаджи у дома

EasyCast OTA WiFi Display Dongle се поставя в HDMI порта на телевизора или проектора, приема безжично (през Wi-Fi) съдържание от останалите устройства и го показва на големия екран. Донгълът е съвместим с iOS и Android мобилни устройства, таблети, лаптопи и други източници на съдържание, които ползваме ежедневно.

Много полезна функция на донгъла е безжичното обновяване (OTA). Джаджата поддържа HD аудио и видео предаване чрез технологии като DLNA и Miracast, може да се ползва и като Wi-Fi „гореща” точка. EasyCast OTA WiFi Display Dongle се предлага на цена от само $11,89 с безплатна доставка от онлайн магазина Everbuying.net.

Стигаме и до компактната ТВ приставка Mini M8S TV Box, която разширява възможностите на телевизора, превръщайки го на практика в мултимедиен център за развлечение. Подобно на донгъла, малката черна кутийка се включва към HDMI порта на телевизора и добавя функции за интернет сърфиране и достъп до огромното онлайн съдържание на големия екран, вкл. филми, музика, видео, игри и какво ли още не.

Mini M8S TV Box превръща телевизора в мултимедиен център за пълноценно потребителско изживяване

Черната кутийка Mini M8S TV Box превръща телевизора в мултимедиен център за пълноценно потребителско изживяване

Mini M8S TV Box работи под управление на Android, поддържа видео с висока резолюция и безжичен достъп до локалната мрежа. Джаджата е оборудвана с ARM процесор и графика, 2GB оперативна памет и 8GB флаш базирана памет. Поддържа също безжични Bluetooth комуникации за свързване към нея на устройства като мишка, клавиатура, телефон и др.

ТВ приставката може да се управлява и дистанционно чрез инфрачервена връзка. Цената на Mini M8S TV Box в момента е $37,69. Устройството поддържа и възможност за синхронизиране на екрана на смартфона с този на телевизора за по-комфортно геймърско изживяване.

В арсенала от устройства за домашно кино все по-често се срещат и проекторите. Едно от предложенията на Еverbuying.net е достъпният модел YG-300 LCD Projector 400. С яркост 600 лумена, контраст 800:1 и нейтив резолюция 320×240 пиксела, този проектор не е върхът на сладоледа, но цената определено е зашеметяваща – той струва по-малко от 36 долара.

YG-300 LCD Projector ще ви осигури домашно кино на невероятно достъпна цена

YG-300 LCD Projector ще ви осигури домашно кино на невероятно достъпна цена

Производителят лансира своя продукт като мултимедиен плейър. YG-300 LCD Projector се отличава с компактни размери, висока производителност и дълъг живот на LED лампата – цели 3000 часа, което означава, че едва ли ще ви се наложи да я сменяте през жизнения цикъл на устройството. Показва изображение с диагонал от 24 до 60 инча на разстояние от 0,8 до 2 метра.

YG-300 LCD Projector разполага с интерфейси AV, CVBS, HDMI и USB за свързване към него на DVD плейър, лаптоп или десктоп, ТВ приставка, конзола за игри или друго устройство. Може също така да се управлява дистанционно. Цената е удивителна – $35,52 с безплатна доставка.

Завършваме нашия обзор от продукти за домашно кино със слушалките Xiaomi Mi Capsule In-ear Earphones – с модерен капсула дизайн и висококачествен звук, на достъпна цена. Скосеният им на 45% дизайн ги прави удобни за ухото и същевременно стабилни за носене.

Xiaomi Mi Capsule In-ear Earphones са желаният аксесоар, когато искате да се усамотите с качествено аудио изживяване

Xiaomi Mi Capsule In-ear Earphones са желаният аксесоар, когато искате да се усамотите с качествено аудио изживяване

Слушалките Xiaomi Mi Capsule In-ear Earphones имат меки силиконови вложки за ушите, така че могат да се ползват продължително време, без да предизвикат умора. Антивибрационната система подобрява качеството на звука. В допълнение, този привлекателен аксесоар има вградени микрофон и управление на Android устройства, а също така поддържа хендсфри. Цената – тя е само $17,53.

Източник TechNews.bg