Камера на Живо от Центъра на Разлог

Дунав Русе идва за битка в Разлог

Снимка:Архив

Снимка:Архив

Дунав очаква битка и здрав мач при предстоящото си гостуване на Пирин в Разлог. Срещата от 28-ия кръг на „Б“ група е с начален час 18:00 на 14 май, събота.

„Всичко зависи само от нас. Видя се, че няма как да очакваме някой друг да свърши работата вместо нас. Затова излизаме с нагласата за битка срещу Пирин. Въпреки мястото му във временното класиране, този отбор е загубил само веднъж в Разлог, което също показва, че няма да ни е никак лесно“, заяви старши треньорът на „драконите“ Веселин Великов.

В предходните две срещи русенският състав изпусна победата, която е нужна, за да го бетонира на първото място в крайното класиране и да му осигури мечтано завръщане в елита след 25 г. изгнание по долните етажи на родния футбол.
За мача в Разлог Великов няма да може да разчита на опитния защитник Атанас Атанасов, който получи контузия през седмицата и няма да бъде включен дори и в групата.

Отборът на Дунав отпътува на Югозапад още днес, 13 май. Програмата му преди двубоя в Разлог включва тренировка и преспиване в Банско.

Източник Gong.bg