Камера на Живо от Центъра на Разлог

Държавните бензиностанции са кауза пердута

Иде евтинията! Дочакахме я! Дочакахме и държавата отново, след доста години, да започне да доказва колко лош стопанин е.

Ама вие, мили трубадури, пръскащи любов навсякъде, имате, явно, много къса памет. Или ви треперят вече мартинките от хорското недоволство, граничещо с омраза, та започнахте с отчаяните си действия да впечатлявате тази така скъпа за вас маса от 80% дебили.

Знаете много добре, че работещите в тази компания (държавна) и на самите бензиностанции ще ви (ни) изнесат заедно с парцалите. Не ни правете на будали, сякаш сте забравили как, допреди 30 години, всичко живо от състава на предприятия, службици и службички мъкнеше вкъщи де що добавеше от държавната хранилка. Не че и сега не е така.

Вие не сте забравили, но някои 30-40 (и по-малко) годишни не го помнят това нещо. Други въобще и не знаят за какво иде реч, защото са млади, прогресивно мислещи хора и дори не могат да си помислят, че ще откраднат, каквото и било, от когото и да било. Тези неща, обаче, бързо се научават. Когато няма качествен контрол, което в този случай е неизбежно, това чудо – държавни бензиностанции, ще потъне по-грандиозно и от „Титаник“. Или като ви дойде яйцето на гъза, ще поканите един инвеститор да си закупи всички тези бензиностанции. Да не би да ги изграждате с намерението да дадете баницата на някой конкретен такъв?И какъв е изводът? Изводът е, че сега ще похарчите едни държавни, наши пари, от нашите данъци, въпреки афишираната евтиния, която между другото е доста спорна, и парите ще отидат на вятъра.

А каква ще е цената на това удоволствие, на тази евтиния? А да, цената не е важна, важни са инвестициите и… изборите, нали? Одържавете всичко! Майната му!