Камера на Живо от Центъра на Разлог

Един човек e пострадал при катастрофата между три леки автомобила на Е-79

Един човек пострада по-сериозно при катастрофа между три леки автомобила на главен път Е-79, в района на Сандански при „Мамин Кольо“. Инцидентът възникна малко след 09.00 часа на днес.

Първоначално бе съобщено, че пътнотранспортното произшествие е между два леки автомобила, но по-късно бе уточнено, че всъщност участниците в катастрофата са три автомобила, предаде Радио „Фокус“-Пирин.

Инж. Георги Пармаков, директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград обясни, че след възникването на катастрофата към тях е бил подаден сигнал, че има нужда от екип на пожарната, който да се отзове на място и това се е случило. Той подчерта, че при пристигането на екипа е било установено, че няма нужда от рязане на ламарини на автомобилите, участвали в пътнотранспортно произшествие.  По думите на инж. Пармаков при катастрофата един човек е по-сериозно пострадал, като според първоначалната информация той е със счупен крак. Той отбеляза, че в автомобилите е имало общо 7 пътници, като е възможно сред тях да има ранени, но няма данни някой да е с много сериозни травми.
В следствие на катастрофата са нанесени сериозни материални щети по автомобилите.

Движението в района на инцидента за кратко бе ограничено, но вече е възстановено и преминаването в участъка се осъществява нормално.