Камера на Живо от Центъра на Разлог

Ето я най-сексапилната тираджийка в света

26-годишната австралийка Блейз Уилямс е красива, силна, свободолюбива и независима жена, която е избрала доста необичайна професия, с която да си изкарва прехраната.

Тя е лицензиран шофьор на ТИР, а Daily Mail наскоро я обяви за „най-сексапилната тираджийка”.

Дългите руси коси, изписаните очи и зашеметяващата ѝ фигура я правят необичайна гледка зад волана на огромните тежки камиони, които управлява през Австралия.

Самата тя разказва, че и до ден-днешен не й вярват, че лицензът ѝ за шофьор на тежкотоварен камион е истински.
Красавицата, която се изявява и като модел, се захванала с тази мъжка професия съвсем случайно преди седем години. Тя започнала да кара професионално ТИР само година, след първото ѝ сядане зад волана на подобна машина.

И макар да не се вписва в стереотипите за тази професия, тя бързо открила, че животът на пътя я привлича неустоимо, заради всички преживявания и приключения, които могат да се случат.

„Винаги ми е харесвало да бъда различна. Ето защо възможността, да шофирам толкова голям камион, за мен беше нещо съвсем естествено. Може винаги да съм облечена като Барби, но се чувствам като момче”, признава Блейз, , която освен всичко останало е и настоящият национален шампион по конна езда на Австралия.

В момента в страната има недостиг на шофьори на камиони и Блейз твърди, че все повече жени трябва да преразгледат предимствата на тази професия.

„На пътя имаш много повече свобода, отколкото в офиса и никой не ти стои зад гърба, това е прекрасно”, разказва младото момиче, което от време на време на време публикува в социалните мрежи снимки на огромните камиони, които кара.

Източник fakti.bg