Камера на Живо от Центъра на Разлог

Жената, убила двете си деца, искала да отмъсти на мъжа си! Днес в Сандански е ден на траур в памет на трагичната смърт на двете дечица

Майката от Сандански, която днес късно следобед закла двете си невръстни деца на 5 и 3 г., е извършила ужасяващото престъпление, за да накаже мъжа си. Тази все още непотвърдена официално информация споделят разследващите.

Детеубийцата е била в процес на развод с мъжа си и решила да го накаже за решението му да я напусне, като ликвидира собствените си деца.

Сигнал за кървавото престъпление е подаден вчера, на тел. 112, в 18:25, часа за намерени мъртви две деца в къща в центъра на Сандански, под пл. „България“, в близост до полицията.

Заподозряна за кървавото престъпление е майката на децата, която е задържана и вече е признала ужасното си деяние. В къщата освен нея са живеели и родителите на съпруга й. Жената е била безработна доскоро, но от 3 месеца чрез Бюрото по труда й било намерена работа.

Психолози работят с нея и подозират нелекувано психично заболяване. Засега няма официални данни ,че жената е страдала от психично заболяване.

Хората в Сандански са потресени.Със заповед на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, днес – 20 ноември, е обявен за Ден на траур, в памет на трагичната смърт на тригодишната Ивон и петгодишния Васил, съобщава E79 News.

В траурния ден се забраняват всички публични празненства, а националните знамена на институциите в община Сандански, ще бъдат свалени наполовина.

Източник: bnews.bg

Последвайте ни: